TRÄDGÅRDSRITNINGAR

Nedan presenteras olika rittjänster efter detaljnivå. Många gånger räcker det med en enkel trädgårdsritning men allt som oftast kan det vara skönt med ett detaljerat förslag eftersom man då slipper många beslut på vägen till den färdiga trädgården.

Eftersom vi oftast utgår från en platsanalys, dvs ett hembesök, är vårt verksamhetsområde Göteborg(södra/västra) – Kungsbacka – Varberg med omnejd.
Merparten av våra rittjänster har fasta priser. Till alla tjänster tillkommer resa samt ev vägavgifter/skatter. Vill du boka en rittjänst, rådgivning eller veta mer om våra tjänster o priser? Hör av dig till oss så svarar vi inom kort

 

Föreberedelser
Checklista, tomtkarta etc.
Trädgårdsdesign
Trädgårdsdesign
TRÄDGÅRDSRITNING

Vi träffas i er trädgård och går igenom hela eller delar av ytan ni vill ha hjälp med. Ni får konkreta råd och förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar. Vi ger även skötselråd och pratar om vad som kan bevaras eller tas bort.

Vi sammanställer mötet i form av en skalenlig ritning. Ritningen visar en övergripande utformning av trädgården, såsom placering av häckar, träd, gångar och uteplatser. Beskrivande visualiseringsplan med bilder ingår. Här får ni även med 1-2 3D-vyer som skapar förståelse för utvald yta.

Projektet skickas till er  i PDF-format via e-post. Önskas utskrift tillkommer en extra avgift.
Beräkna att hembesöket tar ca 2 timmar.

Trädgårdsritningen är ett bra arbetsunderlag som påvisar trädgårdens struktur och form, och där du själv väljer växter och material.

 

Pris från 10800 kr
Priset baseras på tomtens/ytans storlek

ILLUSTRATIONSPLAN MED DETALJER

Här följer mötet samma arbetsgång som för en trädgårdsritning.
Vi sammanställer förslaget och ni får en skalenlig illustrationsplan med förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar,där växter, material samt utrustning (tex.belysning, pergola, spaljé, damm) anges i detalj. Planteringsförslag, växtlista och markplan med belysningförslag ingår. Även här medföljer en beskrivande visualiseringsplan med bilder. Här får ni även med 2-4 3D-vyer som skapar förståelse för utvald yta.
I illustrationsplanen ingår även fri rådgivning under 6 månader.

Projektet skickas till er  i PDF-format via e-post. Önskas utskrift tillkommer en extra avgift..
Beräkna att hembesöket tar ca 2 timmar.

Detta alternativ är såpass utförligt att det utgör ett mycket bra arbetsunderlag för anläggare.

 

Pris från 15200 kr
Priset baseras på tomtens/ytans storlek

Trädgårdsarkitekt
Trädgårdsdesign
DESIGNPAKET

Här följer mötet samma arbetsgång som illustrationsplanen ovan. Förslaget sammanställs och ni får en skalenlig illustrationsplan med förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar, där växter, material samt utrustning (ex. belysning, pergola, spaljé, damm) anges i detalj.
I detta förslag ingår växtlista, planteringsplaner, mark- och belysningsplan, beskrivande visualiseringsplan med bilder samt 3D-visualisering i flera vyer.
I designpaketet ingår en också en digital 3D-animering på hus och trädgård som leveras på USB-minne. Se exempel på trädgård i 3D

Projektet presenteras för er personligen vid ett möte, digitalt eller på plats, där vi går igenom allt och där ni har möjlighet att ställa frågor och får tips & råd. Materialet skickas till er  i PDF-format via e-post. Önskas utskrift tillkommer en extra avgift. Fri rådgivning under 1 år ingår.
Beräkna att första besöket tar ca 2 timmar och det andra ca 1 timme.

Designpaketet är ett komplett och gediget material där allt finns med. 3D-vyerna ger er en god inblick i hur trädgården kommer att gestalta sig och ger en bra uppfattning och förståelse inför anläggning.

 

Pris från 22400 kr
Priset baseras på tomtens/ytans storlek