TRÄDGÅRDSRITNINGAR

Nedan presenteras olika rittjänster efter detaljnivå. Många gånger räcker det med en enkel trädgårdsritning men allt som oftast kan det vara skönt med ett detaljerat förslag eftersom man då slipper många beslut på vägen till den färdiga trädgården.

Eftersom vi oftast utgår från en platsanalys, dvs ett hembesök, är vårt verksamhetsområde Göteborg – Kungsbacka – Varberg med omnejd.
Merparten av våra rittjänster har fasta priser. Resa samt ev vägavgifter/skatter tillkommer. Vill du boka en rittjänst, rådgivning eller veta mer om våra tjänster o priser? Hör av dig till oss så svarar vi inom kort

 

Föreberedelser
Checklista, tomtkarta etc.
Trädgårdsdesign
Trädgårdsdesign
TRÄDGÅRDSRITNING

Vi träffas i er trädgård och går igenom hela eller delar av ytan ni vill ha hjälp med. Ni får konkreta råd och förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar. Vi ger även skötselråd och pratar om vad som kan bevaras eller tas bort.

Vi sammanställer mötet i form av en skalenlig ritning. Ritningen visar en övergripande utformning av trädgården, såsom placering av häckar, träd, gångar och uteplatser. Beskrivande dokument med text och bilder ingår.

Ritningen skickas till er via e-post samt vanlig post.
Beräkna att hembesöket tar ca 2 timmar.

Trädgårdsritningen är ett bra arbetsunderlag som påvisar trädgårdens struktur och form, och där du själv väljer växter och material.

 

Pris från 8500 kr
Priset baseras på tomtens/ytans storlek

ILLUSTRATIONSPLAN MED DETALJER

Här följer mötet samma arbetsgång som för en trädgårdsritning.
Vi sammanställer förslaget och ni får en skalenlig illustrationsplan med förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar,där växter, material samt utrustning (tex.belysning, pergola, spaljé, damm) anges i detalj. Planteringsförslag, växtlista och markplan med belysningförslag ingår. Även här följer ett beskrivande dokument med text och bilder med. I illustrationsplanen ingår även fri rådgivning under 6 månader.

Ritningarna skickas till er via e-post samt vanlig post.
Beräkna att hembesöket tar ca 2 timmar.

Detta alternativ är såpass utförligt att det utgör ett mycket bra arbetsunderlag för anläggare.

 

Pris från 12200 kr
Priset baseras på tomtens/ytans storlek

Trädgårdsarkitekt
Trädgårdsdesign
DESIGNPAKET

Här följer mötet samma arbetsgång som illustrationsplanen ovan. Förslaget sammanställs och ni får en skalenlig illustrationsplan med förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar, där växter, material samt utrustning (ex. belysning, pergola, spaljé, damm) anges i detalj.
I detta förslag ingår växtlista, planteringsplaner, mark- och belysningsplan, beskrivande dokument med bilder samt 3D-visualisering i flera vyer.
I designpaketet ingår en också en digital 3D-animering på hus och trädgård som leveras på USB-minne. Se exempel på trädgård i 3D

Materialet presenteras för er personligen vid ett möte där vi går igenom allt och där ni har möjlighet att ställa frågor och får tips & råd. Fri rådgivning under 1 år ingår.
Beräkna att första besöket tar ca 2 timmar och det andra ca 1 timme.

Designpaketet är ett komplett och gediget material där allt finns med. 3D-vyerna ger er en god inblick i hur trädgården kommer att gestalta sig och ger en bra uppfattning och förståelse inför anläggning.

 

Pris från 18200 kr
Priset baseras på tomtens/ytans storlek