TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING | Kungsbacka Trädgårdsdesign
Trädgårdsrådgivning i din trädgård
Trädgårdsrådgivning, Göteborg, Varberg, Kungsbacka, Trädgårdsplanering, Trädgårdsarkitekt, Trädgårdsdeisng
23187
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23187,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING PÅ PLATS

Vi träffas i er trädgård och går igenom hela eller delar av ytan ni vill ha hjälp med. Ni får konkreta råd och förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar, växtval och material (ex. belysning, pergola spaljé, damm). Vi ger även skötselråd och pratar om vad som kan bevaras eller tas bort.
 
Ibland räcker det att få idéer och inspiration utifrån för att komma igång. Denna tjänst kan vara ett bra alternativ för er som vill planera er egen trädgård eller har ett begränsat område som ni vill utveckla. Du får svar på dina frågor, lösningar på problem, inspiration och mycket mer.
 
Mötet tar 2 timmar och du för dina anteckningar själv. Finns tid över hjälper vi er att göra tex enklare skisser eller kanske en planteringsplan. Det går också att förlänga rådgivningen om så önskas.
 
Vill du boka en rittjänst, rådgivning eller veta mer om våra tjänster o priser? Hör av dig till oss så svarar vi inom kort

Rådgivning i din trädård