TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING PÅ PLATS

Vi träffas i er trädgård och går igenom hela eller delar av ytan ni vill ha hjälp med. Ni får konkreta råd och förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar, växtval och material (tex. belysning, pergola spaljé, damm). Vi ger även skötselråd och pratar om vad som kan bevaras eller tas bort.

Ibland räcker det att få idéer och inspiration utifrån för att komma igång. Denna tjänst kan vara ett bra alternativ för er som vill planera er egen trädgård eller har ett begränsat område som ni vill utveckla. Du får svar på dina frågor, lösningar på problem, inspiration och mycket mer.

Mötet tar 2 timmar och du för dina anteckningar själv. Finns tid över hjälper vi er att göra tex enklare skisser eller kanske en planteringsplan.

 

Pris 3100 kr
Resersättning tillkommer

 

Vill du boka en rittjänst, rådgivning eller veta mer om våra tjänster? Hör av dig till oss så svarar vi inom kort

BOKA
Rådgivning i din trädård
Trädgårdsrådgivning
TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING MED SKISS PÅ PLATS

Detta utökade hembesök följer samma arbetsgång som för en vanlig trädgårdsrådgivning men tar ca 3 timmar då vi också skissar upp idéerna för hand, på plats, för din trädgård.

Vi ger dig konkreta råd för att förbättra din trädgård såväl som idéer för att förnya den. Sedan skissar vi en enkel ritning, på plats, över de funktioner och önskemål som du har behov av eller de ytor som skall förändras. I skissen får ni förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar, växtval och material (tex sten, belysning, växtval, pergola mm)

Som underlag till denna tjänst har vi en tomtkarta eller situationsplan över din tomt där du redan har ritat in byggnader, planteringar, träd, gångar och andra delar i trädgården som ska bevaras.

Skissen blir en bra hjälp på vägen när du går vidare med ditt trädgårdsprojekt.

 

Pris 4600 kr
Resersättning tillkommer

 

Om du redan nu tror att du kommer att behöva mer hjälp kika in på de olika rittjänsterna vi erbjuder.

BOKA