TRÄDGÅRDSRÅDGIVNING PÅ PLATS

Vi träffas i er trädgård och går igenom hela eller delar av ytan ni vill ha hjälp med. Ni får konkreta råd och förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar, växtval och material (tex. belysning, pergola spaljé, damm). Vi ger även skötselråd och pratar om vad som kan bevaras eller tas bort.

Ibland räcker det att få idéer och inspiration utifrån för att komma igång. Denna tjänst kan vara ett bra alternativ för er som vill planera er egen trädgård eller har ett begränsat område som ni vill utveckla. Du får svar på dina frågor, lösningar på problem, inspiration och mycket mer.

Mötet tar 2 timmar och du för dina anteckningar själv. Finns tid över hjälper vi er att göra tex en enklare planteringsplan.

Observera att tjänsten rådgivning resulterar inte i ritningar. Önskas mer hjälp rekommenderar vi att ni istället bokar en rittjänst. Läs mer här

 

Pris 3900 kr
Resersättning tillkommer

 

Vill du veta mer om våra tjänster? Hör av dig till oss så svarar vi inom kort

Boka Rådgivning
Rådgivning i din trädård
Trädgårdsrådgivning
FÖRLÄNGD RÅDGIVNING

Självklart går det att utöka tjänsten rådgivning. Om du tex har en större trädgård eller om du kan bara så önskar mer hjälp.. Det går att utöka på plats om tiden inte räcker till (såvida vi har möjlighet) annars kommer vi överens i förväg om hur många extra timmar ni behöver.

 

Pris 1390 kr /timme

Om du redan nu tror att du kommer att behöva mer hjälp kika in på de olika rittjänsterna vi erbjuder.