TRÄDGÅRDSDESIGN – EN TRÄDGÅRDSARKITEKT PLANERAR DITT GRÖNA RUM

En bra trädgårdsplanering ska vara funktionell och samtidigt personlig.
Du kanske redan har bilden klar över hur du vill att trädgården ska vara, men behöver hjälp med strukturen, val av växter samt markbeläggning. Eller så har du ingen aning om hur du vill ha det, och kanske behöver lite mer hjälp. Storleken på uppdraget spelar ingen roll, det kan vara allt från en liten rabatt till den riktigt stora trädgården.

 

Oavsett vilket utgångsläget är hjälper vi dig att ta fram en bra plan från början. Tillsammans analyserar vi dina behov och önskemål för att sedan i samverkan med platsens naturliga förutsättningar skapa just din drömträdgård. Tillsammans skapar vi din trädgård där du kommer att trivas.

 

Kungsbacka Trädgårdsdesign tar sig an allt från rådgivning till detaljerade ritningar med 3D-visuliseringar. Merparten av våra tjänster inom trädgårdsdesign har fasta priser.
Priset beror på ytans storlek samt ert behov av hjälp. Det gör det lätt för er som kund att se vad det kommer att kosta.
Läs mer om våra tjänster inom Trädgårdsdesign
Välkommen att kontakta Kungsbacka Trädgårdsdesign

Uteplats
förberedelser
FÖRBEREDELSER INFÖR MÖTET
CHECKLISTA

Innan vårt möte behöver ni förbereda ett par saker.
När vi har bokat en tid för vårt möte, skickar vi en checklista till er. Den består av ett antal frågeställningar, dels rent praktiska och funktionsbaserade, dels mer personliga som t ex vilken stil och karaktär ni föredrar, vilka som är era älsklingsfärger och vad ni vill ha ut av er trädgård.

TOMTKARTA

För att kunna arbeta med er trädgård behöver vi en kopia på en måttsatt och skalenlig aktuell tomtkarta där ni har markerat ut befintliga stenläggningar, altaner och övriga byggnader.
Har ni ingen tomtkarta kan ni själv kontakta din kommun för utdrag från primärkartan alternativt meddela oss, så ombesörjer vi det för er. Givetvis kan vi mäta upp din tomt, men det ingår dock inte i paketpriset, utan debiteras per påbörjad timme.

SÅ GÅR DET TILL
FÖRBEREDELSER

Ni fyller i en checklista som skickas till oss i hop med tomtkarta och bilder som tillsammans kommer utgöra underlag för vårt möte

MÖTET

Vi träffas i er trädgård och går tillsammans igenom förslag till utformning baserade på era önskemål, behov och förutsättningar

FORMGIVNING

Vi sammanställer mötet i form av skalenliga ritningar som levereras till er inom två veckor per epost. Önskar ni en utskrift av projektet ordnar vi det också såklart.

LEVERANS

När planeringen och designen av din trädgård är klar hjälper vi dig med att förverkliga den genom duktiga och pålitliga samarbetspartners