Trädgårdsdesign Västra Frölunda

Villaträdgård i Västra Frölunda

Villan är belägen på en kuperad tomt med stora höjdskillnader där berg går i dagen. Här har funktioner som växthus och en stor altan tillgododsetts och gjort trädgården till en riktig pärla!

Trädgårdsdesign Särö

Villaträdgård i Särö

Ett modernt suterränghus klättrar upp på en tomt med stora höjdskillnader. Trädgården ligger nära naturen med både skog och berg inpå knuten. Här tillgodoses funktioner som utekök, spabad, många sittplatser och en skuggande pergola. Väl valda växter mjukar upp och ger vackra blickfång året runt.

Cortenstål

Villaträdgård i Brottkärr

Stora höjdskillnader där en överbevuxen slänt dominerade har förvandlats till ett område som utnyttjas för fullt idag. Terrasseringar med hjälp av cortenstål, trappor av trä och gångar av grus och granit ger ett varmt och lummigt intryck ihop med byggnaderna. Trädäck i olika nivåer där pergola ger skön skugga bjuder på härliga sittplatser. Ett litet växthus sätter pricken över i:et.

Trädgårdsdesign Göteborg

Radhusträdgård i Göteborg

En radhusträdgård mitt i storstan har fått ett ordentligt lyft, både estetiskt och funktionellt. De trånga ytorna var svåra att använda men har numera förvandlats till bla odlingsyta och ett stort förråd med vackra planteringar och tillhörande skön uteplats.

Trädgårdsdesign efter anläggning

Villaträdgård i Lerkil

Vackert men utmanande läge vid havet. Stora höjdskillnader som förvandlats till funktioner med vackra planteringar runt om. Material som cortenstål och granit lyfter det vackra huset.

Lammöron

Villaträdgård i ÅSA

En stor fastighet med utsikt över havet har fått en vacker och funktionell trädgård. Material som corten och cumaro kompletterar berget där vackra växter ger fina blickfång.

Trädgårdsdesign

Villaträdgård i Billdal

Ett unikt hus nära havet i Billdal har fått en lika unik trädgård. Material så som cortenstål och skiffer samt tåliga växter är valda utefter hus och miljö vilket ger helheten en fin samklang

Trädgårdsarkitekt

Villaträdgård i Askim

Villaträdgård i Askim där god smak och design genomsyrar hela fastigheten. En betydande höjdskillnad utnyttjas för odling och blickfång och hela ytan andas harmoni.

Trädgårdsarkitekt

Villaträdgård i Kungsbacka

Högt belägen villaträdgård med utsikt över Kungsbackafjorden. Anlagd i etapper med vackra planteringar, uteplatser, växthus. I en stor slänt har slutligen en stor odlingsyta anlagts där material som corten, granit och natursingel dominerar.

Villaträdgård i Askim

Trädgården har anlagts så att funktioner och formspråk ackompanjerar huset, som är renoverat i New Englandstil.