DET HÄR ÄR KUNGSBACKA TRÄDGÅRDSDESIGN

Kungsbacka Trädgårdsdesign arbetar främst med gestaltning av privata trädgårdar men även bostadsgårdar och offentlig miljö. Med hundratals projekt i portföljen har vi stor kompetens och erfarenhet.

 

Kungsbacka Trädgårdsdesign  erbjuder allt från enkla skisser till skalenliga ritningar, 3D-visualiseringar, dokumentation, växtlistor, materialförslag, belysningsplaner och anläggningskonsultation. Tillsammans med duktiga samarbetspartners är vi med dig under hela processen; från idé till den färdiga trädgården.

 

Anna Wiebe Fasth har drivit Kungsbacka Trädgårdsdesign som Enskild Firma sedan 2008. 2013 ombildades den Enskilda Firman till Aktiebolag.

Kontoret ligger i Åsa mitt i en älskad trädgård. Här finner både människor och djur arbetsro. Kungsbacka Trädgårdsdesign AB är godkänd för F-skatt och innehar ansvarsförsäkring.

Trädgårdsdesign
VI PÅ KONTORET
team_image

ANNA WIEBE FASTH

Anna Wiebe Fasth är utbildad trädgårdsarkitekt vid trädgårdsakademin i Ängelholm. Förutom studierna har Anna ett gediget intresse för design och trädgård, och flera års erfarenhet av praktiskt arbete. Genom åren har Anna samlat på sig breda kunskaper inom bl.a. växtkunskap, växtkomposition och trädgårdsdesign

team_image

MADELEINE HUBER

Madeleine Huber är utbildad trädgårdsarkitekt vid Trädgårdsakademin i Ängelholm. Hon är också utbildad trädgårdsmästare vid YH Munkagård i Tvååker. Madeleine har en gedigen erfarenhet av att ta fram trädgårdsförslag med fokus på estetik och hållbarhet vad gäller design och växtval.

team_image

THERECE THOLANDER

Therece Tholander har läst till Trädgårdsdesigner och Trädgårdsanläggare vid YH Munkagård i Tvååker. Utöver sina studier har Therece en bred kompetens inom växtsättning och utformning av gröna ytor. Therece har även arbetat som dekoratör, läst grafisk media samt gått på konstskola vilket gör hennes design unik.

team_image

EMMA LEVIN

Emma Levin är utbildad trädgårdsarkitekt vid trädgårdsakademin i Ängelholm. Som tidigare inköpare inom modedesign har Emma en bred kompetens när det gäller färgsättning och formspråk. Samspelet mellan huset och trädgården är extra viktigt för henne och att välja rätt växt för rätt plats ett nyckelord.

Trädgårdsarkitekter
SVENSKA TRÄDGÅRDSDESIGNERS

Kungsbacka Trädgårdsdesign AB är medlem i Svenska Trädgårdsdesigners, som är en fristående ideell förening med syftet att verka för kvalité, kompetensutveckling och yrkeskunskap inom området design av trädgårdar och landskap. Anna är en av grundarna i föreningen.

LÄS MER
920

RITNINGAR

1050

RÅDGIVNINGAR

310

ANLÄGGNINGAR

30

KURSER