DET HÄR ÄR KUNGSBACKA TRÄDGÅRDSDESIGN

Kungsbacka Trädgårdsdesign arbetar främst med gestaltning av privata trädgårdar men även bostadsgårdar och offentlig miljö. Med hundratals projekt i portföljen har vi stor kompetens och erfarenhet.

 

Kungsbacka Trädgårdsdesign  erbjuder allt från enkla skisser till skalenliga ritningar, 3D-visualiseringar, dokumentation, växtlistor, materialförslag, belysningsplaner och anläggningskonsultation. Tillsammans med duktiga samarbetspartners är vi med dig under hela processen; från idé till den färdiga trädgården.

 

Anna Wiebe Fasth har drivit Kungsbacka Trädgårdsdesign som Enskild Firma sedan 2008. 2013 ombildades den Enskilda Firman till Aktiebolag.

Kontoret ligger i Åsa mitt i en älskad trädgård. Här finner både människor och djur arbetsro. Kungsbacka Trädgårdsdesign AB är godkänd för F-skatt och innehar ansvarsförsäkring.

Trädgårdsdesign
VI PÅ KONTORET
team_image

ANNA WIEBE FASTH

Anna Wiebe Fasth är utbildad trädgårdsarkitekt vid trädgårdsakademin i Ängelholm. Förutom studierna har Anna ett gediget intresse för design och trädgård, och flera års erfarenhet av praktiskt arbete. Genom åren har Anna samlat på sig breda kunskaper inom bl.a. växtkunskap, växtkomposition och trädgårdsdesign

team_image

LINDA LANDÉN

Linda Landén är diplomerad trädgårdsarkitekt och har utbildat sig på Trädgårdsakademin i Ängelholm. Trädgårdar i utsatta lägen är något av Lindas specialområde där hon har stor erfarenhet. Som tidigare projektledare är Linda mycket målinriktad och håller stort fokus på ledord som hållbarhet, funktion och harmoni när hon skapar en trädgård.

team_image

THERECE THOLANDER

Therece Tholander har läst till Trädgårdsdesigner och Trädgårdsanläggare vid YH Munkagård i Tvååker. Utöver sina studier har Therece en bred kompetens inom växtsättning och utformning av gröna ytor. Therece har även arbetat som dekoratör, läst grafisk media samt gått på konstskola vilket gör hennes design unik.

team_image

NICOLE STENLUND

Nicole Stenlund är utbildad Trädgårdsdesigner och Trädgårdsanläggare vid YH Munkagård i Tvååker. Arbetet med att utforma trädgårdar funktionellt och estetiskt är Nicoles specialitet. Erfarenhet från både planering och anläggning gör att Nicole har gedigna och värdefulla kunskaper genom hela processen.

Trädgårdsarkitekter
SVENSKA TRÄDGÅRDSDESIGNERS

Kungsbacka Trädgårdsdesign AB är medlem i Svenska Trädgårdsdesigners, som är en fristående ideell förening med syftet att verka för kvalité, kompetensutveckling och yrkeskunskap inom området design av trädgårdar och landskap. Anna är en av grundarna i föreningen.

LÄS MER
920

RITNINGAR

1050

RÅDGIVNINGAR

310

ANLÄGGNINGAR

30

KURSER