Kungsbacka Trädgårdsdesign | TRÄDGÅRDSRITNING
Anlita en professionell trädgårdsarkitekt! Trädgårdsdesign i Göteborg Kungsbacka Varberg. Kreativ trädgårdsplanering för trädgårdar, privata som offentliga.
trädgårdsplanering, trädgårdsdesign, trädgårdsarkitekt, kurs, göteborg, kungsbacka, varberg
23176
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23176,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
TRÄDGÅRDSRITNINGAR

Nedan presenteras olika rittjänster efter detaljnivå. Många gånger räcker det med en idéskiss men allt som oftast kan det vara skönt med ett detaljerat förslag eftersom man då slipper många beslut på vägen till den färdiga trädgården.

 

Eftersom vi oftast utgår från en platsanalys, dvs ett hembesök, är vårt verksamhetsområde Göteborg – Kungsbacka – Varberg med omnejd.
Samtliga priser inkluderar moms. Angivna priser gäller 2017. Resa samt ev vägavgifter/skatter tillkommer.

 

Föreberedelser
Checklista, tomtkarta etc.
Trädgårdsdesign
Trädgårdsdesign
IDÉSKISS

Under ett möte arbetar vi oss igenom hela eller delar av er trädgård. Vi bollar idéer och ni får förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar.

 

Vi sammanställer mötet i form av en skalenlig skiss. Skissen visar en övergripande utformning av trädgården, såsom placering av häckar, träd, gångar och sittplatser. Skissen skickas till er via e-post samt vanlig post.
Beräkna att hembesöket tar ca 2 timmar.

 

Idéskissen är ett bra arbetsunderlag som påvisar trädgårdens struktur och form, och där du själv väljer växter och material.

 

Pris: från 7900 kr

ILLUSTRATIONSPLAN MED DETALJER

Här följer mötet samma arbetsgång som för en idéskiss.
Vi sammanställer förslaget och ni får en skalenlig illustrationsplan med förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar,där växter, material samt utrustning (tex.belysning, pergola, spaljé, damm) anges i detalj. Planteringsförslag, växtlista och markplan med belysning ingår.
I illustrationsplanen ingår även fri rådgivning under 6 månader.

 

Ritningarna skickas till er via e-post samt vanlig post.
Beräkna att hembesöket tar ca 2 timmar.

 

Detta alternativ är såpass utförligt att det utgör ett mycket bra arbetsunderlag för anläggare.

 

Pris: från 11400 kr

Trädgårdsarkitekt
Trädgårdsdesign
DESIGNPAKET

Här följer mötet samma arbetsgång som illustrationsplanen ovan. Förslaget sammanställs och ni får en skalenlig illustrationsplan med förslag till utformning av hårdgjorda ytor och planteringar, där växter, material samt utrustning (ex. belysning, pergola, spaljé, damm) anges i detalj.
I detta förslag ingår växtlista, planteringsplaner, mark- och belysningsplan, beskrivande dokument med bilder samt 3D-visualisering i flera vyer.
I designpaketet ingår en också en digital 3D-animering på hus och trädgård som leveras på USB-minne. Se exempel
Materialet presenteras för er personligen vid ett möte där vi går igenom allt och där ni har möjlighet att ställa frågor och får tips & råd. Fri rådgivning under 1 år ingår.
Beräkna att första besöket tar ca 2 timmar och det andra ca 1 timme.

 

Designpaketet är ett komplett och gediget material där allt finns med. 3D-vyerna ger er en god inblick i hur trädgården kommer att gestalta sig och ger en bra uppfattning och förståelse inför anläggning.

 

Pris: från 16900 kr